Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEMESTER TRADITION




En svensk
semestertradition
är en hög
alkohol konsumtion

Svensken
vill vara ute och fri
och med hjälp
av alkohol
lycklig bli

och svensken lyckas
eller hur




© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-02 21:47



Bookmark and Share


  Maiah VIP
ja nog är det många som lyckas med det...tyvärr
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten