Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som rysk roulette i hela kroppen..




känns som rysk roulette

i hela kroppen


en oro
som förtar


driver mig ur
sans
dagen lång


river sönder
min natt


grusar sönder
mitt hopp


skulle inte
ens orka tro
längre



om det inte
vore för din
känsla



min älskade


att allt kommer
att gå bra




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-03 07:40



Bookmark and Share


  wildrose
Jag gillar detta.
2011-08-18

  wildrose
Jag gillar detta.
2011-08-18

  jörgen g
Väldigt bra!
2011-08-11

    ej medlem längre
Stark text...gillas mycket
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell