Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstiga funderingar



Det var en gång, så börjar alla sagor
men vilken gång syftar man på
en grusgång
trädgårdsgång

och vart leder gången

det var en gång i förra veckan
då var gången stängd så
jag fick ta en omväg

Nu spelar Orsaspelsmänn en gånglåt från Dalarna







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-03 09:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter härligt, tur att du tog den vägen, "gången" ;)
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson