Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SÅG REKLAM OM "GOD EL" Hmmm, vad menas


God el?



Jag bara undrar

finns det ond el

eller finns det el

som smakar illa,,,

Jag bara undrar,,,



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 103 gånger
Publicerad 2011-08-03 12:15



Bookmark and Share


  Nanna X
man ska inte äta el överhuvudtaget. sluta slicka på kontakten, ta ett äpple i stället!
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten