Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avvisad av SJ




11 åring avvisad av SJ
för att hon inte ”hade biljett”
syrran var på toa och hade biljetten

Ja man kan säga vad man vill
Men inte känner man förtroende för SJ direkt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-03 18:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fasansfullt.
2011-08-26

  Carola Bouvin
Ja skrämmande är vad det är, hur sjutton kan man som vuxen be ett barn kliva av ett tåg på detta vis, vansinnigt!!!!
2011-08-04

  anits VIP
Ja, det är skrämmande hur kan någon
be en elvaflicka att gå av tåget, det
verkar vara slut på empatin hos vissa människor
2011-08-03

  Michaela Dutius
Detta är något som skrämmer mig.
Vad händer med empatin?
2011-08-03

  Johan Bergstjärna VIP
Ja det är för bedrövligt, man blir mörkrädd
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO