Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotellkväll


Intrampade mattor i vestibulen
ett sorl av överförfriskade män

Aldrig har ett glas öl
känts så ensamt

Övergivna tankar som kommer och går
och tv;n som ingen tittar på

En busslast med vilsna Ryssar
verkar undra: Vad gör vi här? Njet!

Är Skånska ett främmande språk?
Försöker snappa upp en konversation, omöjligt

Så plötsligt; allt blir stilla
som i en skola på lovet

Någon envis sitter och kolkar halva natten
skulle inte behöva ett rum

Han räknas inte...
alla andra sover, god natt!




Fri vers (Prosapoesi) av Anders Nordlander VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-03 23:36



Bookmark and Share


  Suspended Animation
Bra text... helt i min smak :)
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP