Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfabetet har satt sig på hjärnan

A = arbetslös eller på ett modernt språk fritidsforskare
B = beslutsångest, ska jag köpa aftonbladet eller expressen
C = choklad, så djävla gott
D = Dator, där skriver vi poesi
E = Ensam, gå då med i facebook du får många vänner
F = Fantasi behövs för att skriva detta alfabetet
G = Glasögon kan behövas för att kunna se
H = Humor får vi aldrig för mycket av
I = Internet kanske världens bästa uppfinning
J = jantelagen finns den
K = Kärlek tur det finns sådan
L = Lat måste man ibland få vara
M = Morgontrött
N = Naken sitter jag och skriver
O = Olycklig är man ibland
P = Projektor en apparat man förr visade film från
Q = Queen en popgrupp
R = Rökförbud
S = Sex vill väl alla ha någongång
T = Taxi kostar pengar att åka
U = Urringat är snyggt på kvinnor
V = Vatten, man kan bada i det
W = Webbdesign ett modernt yrke
X = Kryss är när en match slutar oavgjort
Y = Yngve en djädra lärare i gymnasiet
Z = Zorro en filmhjälte
Å = Ångest som många har
Ä = Älska är skönt
Ö = Önskar alfabetet var slut nu




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-04 08:56



Bookmark and Share


    Bashak Bsk
Nice!
2011-08-04

  lodjuret/seglare VIP
det är det inte
det kommer nya alfabet
de tar aldrig slut
hur många guldbyxor
folk än får för sig att bränna
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson