Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att det är färden som är viktig...vi kanske ses på min resa.


Revolution

Det pyr och sprakar.

Brinner i mitt inre.

Väntan är över.

Dags att agera.

Jag river ner mina egenhändigt byggda barrikader.

Fyller ut min vallgrav.

Bränner upp min banderoll: "Det är jag mot världen!".

Tar av mig min skyddsdräkt.

Naken och sårbar.

Jag målar min kropp i regnbågens färger.

Lämnar min trygghet.

Startar min pilgrimsfärd.

Jag ska bege mig till världens ände.

Ska till regnbågens fot.

Hitta vänner och kärlek på vägen.

Jag kanske aldrig kommer fram, det gör inget.

Det brinner i mitt inre.

Dags att göra revolt.

Starta en revolution.

Dags att göra mig fri.

Leva.




Prosa av Magnus P.
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-04 12:11



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Så här ska det låta om oss alla tycker jag...mitt upp i helvetet vi måste ta itu med. KRAM OCH LYCKA TILL I KRIGET !
2011-08-04

  Bibbi VIP
Var rädd om Dig under färden!
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord