Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Till dig




Jag älskar...

 

Jag älskar.

jag älskar. det skrivna.

det djupa.

det man inte ser.

men känner.

jag bara. älskar det.

det skrivna.

det du skrev. i mitt hjärta.

då .

när jag. läste dig.

när jag läste. din passion.

där. i djupet.

av dina ord.

läste jag. det finstilta.

läste jag orden.

 

som jag bara älskar.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-04 20:23



Bookmark and Share


  Ari Viklund
syster av ljus!
helt underbar!
*bokmärker*
2011-08-05

    ej medlem längre
Bra..från hjärtat känns det som !
2011-08-04

    AA VIP
Vackra ord.....
2011-08-04

    ej medlem längre
åh så berörande vackert du framför dina ord...
2011-08-04

    Ken Cassel
Älskar
Älskar inte
Älskar
Älskar inte
ÄLSKAR det här alstret
:)

Kramar!
2011-08-04

  Stjärnöga
..det gör jag också
och särskilt hur du
skriver det..
så underbart!
2011-08-04

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP