Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRAGISKA STUNDER





I dessa tragiska stunder
vi bör tänka på
vilka grunder
vi skall stå för

innan

det händer

nya

tragiska stunder

eller kanske

be en bön

om under



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 87 gånger
Publicerad 2011-08-04 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten