Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREDAD ZON





Alla har
sin fredade zon
sin heliga
och hemliga plats

någonstans

om min plats

min heliga zon

min hemliga plats

är

där mina fötter står



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 77 gånger
Publicerad 2011-08-04 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten