Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk säger jag är lite knäpp och inte som andra


Korv med mos och räksallad = så djävla gott. Kan äta det ofta men gör det inte.

I min ungdom drack jag rom och cola till maten när jag var på kallas alla undrade om jag var klok. Svaret är enkelt rom o cola är gott numera dricker jag vin i små mängder.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-04 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson