Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustiga figurer

.

Raderna av lustiga figurer
skrivna på det ljuvligaste språk
agerar stränga koreografer
där de genom sin minutiösa placering
bestämmer både takt och ton
och därmed ger instruktionerna
till ett verk som formats av perfektion
för att tillåta magi att flöda i toner
av en symfoni där verket kommer till liv
och skapar den musik
som varit dess existens enda uppgift




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-05 23:45



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Ja, för all del. Det finns en tanke, ett konstaterande, men vadå,
var det mödan värt? Tycker jag inte, utsagan faller pompös och så vill du väl inte synas? Enkelt. Bättre kan du.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna