Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik i garderoben,,,



Man skall inte

ha

lik i sin

själsliga garderob


Det är inte

svårt att

rensa bort

lik

ur det

förflutnas garderob


Men hur

får man bort


lik lukten?



© e-poeten





Fri vers av e-poeten
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-06 11:02



Bookmark and Share


  Nanna X
tja
lika löser lika
brukar det ju heta
man kanske kan ta något liknande lösningsmedel?
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten