Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt finns du

jag försökte stänga in dig

men du sprängde mina väggar

jag går så sakta framåt

du drar så kraftigt bakåt

 

jag minns inte hur jag gjorde

när du inte fanns bredvid

varje andetag gör så ont nu

vet inte hur man gör

 

du har stängt alla dörrar

jag hittar inga vägar ut

hur kan jag älska dig

när du dragit mig itu




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-06 17:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o känslosam, väl förmedlad
2011-08-12

  blaite
Smärta som ekar enda hit
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér