Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktningar

Att ta hand om någon som är dement
är som att kliva på en båt
som går åt andra hållet

Men försök att njuta av färden ändå
den är också en del
av din resa




Fri vers av stenhur VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-06 20:14



Bookmark and Share


  jörgen g
Mycket bra skrivet!
2011-08-11

  Järnkatten
Så sant, dock mycket tveeggat i sin natur...
2011-08-07

  Ninananonia VIP
Kloka ord...
2011-08-07

  walborg
En förtröstansfull bild att tänka på.
2011-08-06

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet om något som är så svårt!
2011-08-06

  Kungsfågeln
Kan bara hålla med tidigare inlägg.. väldigt vackert diktat av något så jobbigt.
2011-08-06

  La Magnólia VIP
En vacker beskrivning av något vemodigt ...
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP