Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På besök i hemtrakterna


Levande vatten och dödligt

Jag ser ut över sjön där min pappa låg
på bottnen tre dagar helt ensam.
Dimman sveper in vattnet
i ett grått täcke så bara 100 meter
lugn vänlig yta kan ses
från datorn i campingens uterum.
Nu ska jag åka till den lilla å en km bort
där jag låg som sjuåring på bottnen
innan en järnvägsarbetare drog upp mig
och väckte mig till liv igen.
Det är skönt att leva.




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-07 11:45



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Ja kusligt och bra!

Jag är lite kusligt erfaren i att ligga på botten-under en eka-4år gammal!

Skumt sammanträffande/synkront måhända!


Givetvis hyllar jag din text!
2014-10-28

  Katarina O´Nils Franke
Kuslig, men bra
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP