Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har som sagt panikångest. Att skriva dikter hjälper lite grann.


Ruter dams korthus.

Ruter dam springer fort
Genom labyrinten
Ruter dam måste stanna
Hon vill inte förintas
Ruter dam måste orka
Men det finns inte där
Ruter dam måste gråta
Ingen ser henne här
Ruter dam ville vinna
Vinna över sina sinnen
Ruter dam ville skrika
Skrika ut sin panik
Ruter dams korthus faller
Hinner hon ut?




Fri vers av Ruterdam
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-07 22:15



Bookmark and Share


  jimi silver
perfekt formulerat & träffsäkert. det stämmer liksom.
2011-08-07

  cilax VIP
tycker om texten
En reflektion, om texten bara bestod av de två sista raderna?
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam