Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han stod ensam



Han stod där ensam på scenen i den slitna lokalen. Stolarna framför scenen stod på rad men de var tomma, hans ord studsade mot väggarna, där bilder på olika partiledare satt, när han läste sin poesi. Plötsligt hör han ett brak och dörren öppnas, in kommer en något överförfriskad fatal kvinna och ropar BRAVO. Ha tittar något förvånat på kvinnan som än en gång ropar BRAVO samtidigt som hon med vinflaskan i han vinglar fram emot honom. Men kära du säger han detta är bara en repetition.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-08 07:10



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Bra! Just när man började tycka synd om den ensamme poeten fick berättelsen en helt annan oväntad vinkling.
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson