Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så blev det!

Skyndat har man
Ville inte…
...komma försent

Skyndat har man
Ville bara…
...träffa dig

Skyndat har man
Ville inte…
...att du skulle behöva vänta

Skyndat har man
Trodde inte…
...att det skulle bli som det blev

Det blev jag som fick vänta




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-04 23:37



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen så är det särskilt när nån är ditt hjärta när

vill att du läser och kommenterar mi dikt kär
den önsar jag alla
2008-01-11

  *Camilla*
Som pricken över I:et
så otroligt fint!
Tack, för att jag fick uppleva detta
2007-05-09

  raphaela
Det finns en underfundighet i din poesi som jag verkligen gillar. En oväntad twist på en mycket välformulerad text. Bra!
2006-01-05

  Cris
Te he! Ja tänk att det kan bli så. Det är inte utan att man har vart med om det. Skynda , skynda och så står man där ... men man har ju i alla fall kommit i tid.
2006-01-05

  ia VIP
denna eviga väntan
visst säger man att "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"
men jag är helt övertygad om att det finns nog något "bäst före" datum här oxå.
Mycket bra skrivet till tankar som säkert många har!
2006-01-05

  frig
wow, gillar igenkänningsfaktorn, då spceiellt i slutet. Det högg nästan till lite i magen, så där som det gör.
den var enkel och bra. Uppbyggnaden var kanon!
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh