Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan krav

 

jag svarar mot förväntningarna

i en tänkt situation

utan krav på botgöring

du har korsat min dag

ofattbart utsträckt i riktning mot

uppfyllelse

utan krav på utklädnad

strängen satt i vibration

ett A

från sinnenas asyl

till vändkretsens breddgrad

där det gråa universums utvidgning

hejdas

vänder




Fri vers av cilax VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-09 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det krävs fler toner för djupare klang.
A är början.
Vända är bra.
Asyl ska vara tillfälligt.

Jag gillar den här mycket.
Andlöst.
2011-09-07

  Per Blomqvist
skön
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt