" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från en av Catharina Edins vackra originaltexter "Nästan Övernaturligt" http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1345288




Almost Supernatural (C. Edin)

~*~

I watch the parasite
where before there stood an imitation of STRONG

strong is only the one who is brave
who lives on the oxygenated heart's blood

and gladly shares the persona;
who never let the truth scare -


I never knew

parasites could run so fast
and hide within the big forests and heathlands -

it's almost supernatural

 

Catharina Edin 05/08/11

L Patrik WJ english version 08/08/11

 

e-bok:

Poem Gems

 

 




Övriga genrer (Översättning) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 640 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-09 04:56



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Å så bra det blev på engelska, som att stringensen i det språket förstärkte dikten!
2011-08-09

  Ninananonia VIP
:) Häftig....
Den här är så bra...
Gillar..
2011-08-09

  Catharina Edin VIP
Å vad du är bra! Den är mycket bättre i din version, ju!
Nu är den ju rentav vacker, och ser 'riktig' ut, som att det faktiskt är den här som är originalet.
Tack!!!
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP