Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart går jag


En gång var ingen gång
två gånger var en gång för mycket



undrar vilken gång jag skall gå




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-09 17:05



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Ta åt vänster. Det kan vara befriande.
Kram till dig!
ML
2011-08-09

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jag tog den högra gången, och hörde inte gong-gongen den gången.
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson