Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Älskade mamma
Älskade jävla mamma
Att det ska vara så svårt
Så jobbigt att få dig att förstå
Att jag inte vill göra dig illa
Jag vill bara skydda dig
Och mig
Från mig själv
Du måste förstå
Att när jag stänger dig ute
Är det för att jag älskar dig
Inte för att jag hatar dig
Snälla mamma
Snälla snälla mamma
Förstå
Jag älskar ju dig




Fri vers av flisan_jag
Läst 797 gånger
Publicerad 2006-01-05 01:13



Bookmark and Share


    BrokenHearted
samma som med Pappa-dikten!

enkla ord - svårt berörande
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

flisan_jag