Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Liknelser......

Demokratin är som en del Mc Donaldsrestauranger :Öppet dygnet runt och man kan använda sig av den/dem när och om man vill !

Kärleken är som en burk med det godaste godis: Underbarast när den är fylld till bredden men med möjliga konsekvenser som kan ge smärta på både lång och kort sikt !


Troheten är som en diskmaskin : Pålitlig och trofast när den fungerar men en smärre katastrof när den brakar ihop !


Ideologin är som ett billås : Vid normal temperatur fungerar den/det nästan alltid men om det "fryser på" krävs det extra värme eller "smörjning" för att alla ska öppnas/öppna ögonen !


Smärtan är som Fredrik Reinfeldt : Ibland gör det så ont så man skriker men, oftast, är det "bara" en evig, molande, värk ,som inte ger sig förrän man gjort något åt den !



-------














Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-09 20:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kul detta med Reinfeldt. Även om jag tycker att det är lite orättvist att han alltid får klä skott för hela regeringens fadäser. Men det blir väl så när man är själva the leader of the pack, som Shangri Las sjöng.
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska