Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två om revolutionen.

Jag vill vara så nära jag kan
Och jag försöker ta mig dit
Läppar, tanke, dröm och förståelse
Du är nåt annat än de
Du är nästan förbjuden
Och jag är inte rädd
Jag är endast här
I stunden
I oss
Du är precis som jag
Du är min dröm jag aldrig fullt levt ut
Du är min önskan och min inre kamp
Och jag kan inte motstå
Du är en hypotes om mig själv
Du är en fråga jag vill ha svaret på
Sanningen
Ge mig den
Ge mig dig
Så kan vi vara två om revolutionen




Fri vers av Ruterdam
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-09 21:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Just gimme some truth", som Lennon sjöng.
Det är bara sanningen som kan frigöra oss.
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam