Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag kl. 07.22


Solen är på väg upp, men redan nu känns värmen, det är lugnt och stilla i den lilla franska byn Arromanches les Bains. Över havet hör man måsarnas skrik och dunklet av några fiskebåtar, sakta börjat byn vakna upp.

Sitter där på uteserveringen med min espresso och en baguette och tittar på människorna som vandra förbi. De är i sin egen bubbla och i sin egen värd, undrar lite för mej själv, var är alla på väg någonstans. Plötsligt störs friden av sopbilen som stannar och hämtar avfall från caffet. En ny dag har börjat och klockan är 7.22.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-10 08:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Trevlig liten berättelse ;)
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson