Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din ringa existens

Ligger vaken hela nätter

försöker förtränga

din ringa existens

 

kylan kryper

längs med armen

sprider sig

 

varför är du 

inte här

nu?

 

jag vill inte förstå

din envisa bortgång




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér