Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med nya avlyssnings beslut



Snut snut snut

Med nya avlyssnings beslut

Du vet väl om att du inte behöver vara misstänkt

Eller kriminell

För att bli avlyssnad

Det räcker att en av dina bekanta är kriminell

Ja eller om han-hon bara misstänks vara det

JA ELLER OM HANS VÄN ÄR ELLER MISSTÄNKS



Ni vet, det där man sa om att ”inte lyssna av”

De skiter dom i

Åklagarna skriver förfrågningar om avlyssning

Så pennan glöder

Och snutarna med sina betong aschlen

Lyssnar hellre än det ”jobbiga jobbet”

Att jobba



Avlyssning

Avkryssning

Avhysning

Osunt

O strunt

Lyssnar och snokar runt

SNUT SNUT SNUT

LIKA DUM som förut

Och akterut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO