Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In my dreams

In my dreams i am free

In my dreams i can be who ever i want to be

In my dreams i fly with my angelwings

In my dreams my love never faild you

My spirit dies when i wake up

My spirit goes back to be in total pain and grief.

But in my dreams i hear all the beauty of echoes and music.

oh how i wish all this were true






Ingen av MavriAngeli
Läst 332 gånger
Publicerad 2004-07-22 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli