Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten mitt itu

Det går inte att få ett slut
hon är bruten mitt itu
självkänslan sviker
ingen hör när hon skriker
inte du inte änns du
hon är bruten mitt itu

Hon vill bara vara älskade för den hon är
Men det är som att leva i misär för det är
så livet för henne är
hon gråter i din famn men du ser inte hennes
tårar och såret inom henne värker men vad
gör det nu hon är bruten mitt itu

standard och dina ideal hon försöker ställa
upp på samhällets stora krav men det går
en väg och det är ner hon skriker efter hjälp
bruten mitt itu

lessen, sårad, hatad och ett offer
men vad gör det när hon ger allt
för dig även om du behandlar henne
som skit för hon är bruten mitt itu
ångest, smärta och självförakt
spelar ingen roll om du slår nu
för du vet att hon är bruten mitt itu






Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 634 gånger
Publicerad 2005-06-07 22:24



Bookmark and Share


  Alexander VIP
fan att du inte delar in det rätt. frustrerande med tanke på att den var rätt bra...
2005-06-16

  Charly
Jag tycker att du har ett jättevackert rim som kanske skull ekomma fram lite bättre om du delade in meningarna och int elät allting gå in i vartannat. Väldigt gripande och berörande!
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli