Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken rakt fram

Det gjorde ont i mitt hjärta när du sa så

Jag grät i floder

men nu håller jag blicken rakt framför mig

så jag slipper se dig igen

och det gör fortfarande ont i min själ

i mitt hjärta för att du svek mig

och det är ditt fel alltihop

Men som sagt jag håller blicken rakt framför mig

så jag slipper se dig igen




Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 679 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-02 22:54



Bookmark and Share


  Dilsewat
Fin avslutning... med styrkebesked!
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli