Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går inte att beskriva med ord.

Ord vad har dom för betydelse egentligen?
Jag kan inte längre beskriva min kärlek till
dig. För du är så himla underbar och jag kan
inte tänka mig ett liv utan dig, vacker.
Det har förändrats så mycket i mitt liv sen
du kom in i mitt liv, som en ängel.




Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 706 gånger
Publicerad 2005-06-10 21:45



Bookmark and Share


  Alexander VIP
visst går det att beskriva med ord.
Du gjorde det nyss...
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli