Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o-komplett

så smärtfullt det kan vara
jag saknar dig min älskade
så tomt det är och tyst :(
saknar dig saknar dig sa..

Och förlåt att jag är en o-komplett
förlåt att jag inte är perfekt
oh förlåt förlåt förlåt för att jag
gråter gråter dessa tårar förlåt
för att jag är så svag inför dig

Det är så svårt att veta vad du
tänker det är så svårt att veta
att jag inte duger förlåt mig
jag är inte komplett jag är inte
perfekt jag är inte allt du vill

att jag ska vara

Det enda jag vill det enda jag
begär oh förlåt förlåt det enda
jag är det är den jag är och jag
vill vara älskad för den jag är
jag vill att du ska se mig se mig
älska mig älska mig förlåt
för den jag är för den jag
är

Förlåt




Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 636 gånger
Publicerad 2005-06-18 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli