Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom regn

Kom så ska vi dansa i regnet

låt regndropparna göra dig ren igen

Skölj bort alla våra sorger

få oss att börja le igen

För att glömma det som en gång varit

kommer vi aldrig att lyckas med

men med regnets kraft kan vi kappslas

in och börja om på nytt igen

och sköna växter som rosor kommer åter

att gro när solen kommer åter

för att ge oss liv och kunna leva på nytt

igen det är till för oss alla som älskar och

förlåter




Fri vers av MavriAngeli
Läst 628 gånger
Publicerad 2005-07-30 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli