Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

så som han såg på mig den kvällen
går inte med ord att beskriva
Jag såg min spegelbild röra sig i hans
djupa blå

Tog tag i hans händer och försökte säga
de rätta orden men tungan slog en
dubbelknut och jag kunde inte få fram
ett enda ord

Våra kinder blossade upp utav hettan av
åtrån som vi kände till varandra
tillsammans blev vi ett härligt konstverk
då vi i mörkret kysstes

Jag kunde känna själen lyfta sig sakta upp
mot skyarna och detsamma var det med
dig




Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 670 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-26 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli