Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress-syndrom



Sjuksköterskorna anser att de är ”så stressade”

Så de måste ”jobba deltid”

Usch ja säg den som inte är stressad?

Ojojojoj



Och lärarna ska ha högre lön

Säger dom

Men ingen säger nåt om läkarnas våldtäkt på landet

Eller direktörernas


Märkligt

För att inte tala om elbolagens….

”Det skjuts för lite” sa min gamla lärare

De kanske är rätt när man tänker efter


I alla fall, verbalt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-11 21:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig.
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO