Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Al shabab och de 40 tusen rövarna



Al shabab al shabab

Världens sämsta kebab…

Röra…

Al shabab och de 40 tusen rövarna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-11 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO