Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muppanmälare


Nån mupp har anmält allsång på skansen
För låten ”det är bögarnas fel”

Vissa är bara för mycket
När inte ironin förstås av idiotin
Så blir de så

Det är ”dårarnas fel”
De som inte fattar nåt alls
Om livet eller humor

Satir eller nåt
Bara är mupp
Inge annat än mupp

Det är mupparnas fel
De som inte begriper nåt alls
Om hur världen är




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-11 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO