Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre år senare

jag vill inte

inse att

mina höstar

aldrig kommer

att bli hela

igen.

 

du bara

kastar

som om

allt vore

glas

 

som om

jag gick att

laga med

klister,

tre år senare.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-11 23:51



Bookmark and Share


  blaite
Klister hjälper inte liksom. Fin text
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér