Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller åtminstone ligga med karln..

Han spottade verkligen ut tuggummit på låret
släppte ned det på fötterna
en gång med vänster
en gång med höger
å från högerdojan rätt in i munnen igen

Ahh...jag måste gifta mig med honom!




Övriga genrer av jahapp
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-01-05 13:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kvällens skratt!!!
2006-01-06

  Jessi
*s* Gifta sig med en fotbollsgalning?? Are you mad?? *s*
2006-01-05

  Roger VIP
Jag kan sjunga på bröllopet om jag får se det tricket utföras :D
2006-01-05

  Propella
Fotbollsfreak *skrattar* Är han inte gift redan då? Om han inte är det får du ju slå till tycker jag :-)
2006-01-05

  Sanningsägaren VIP
Klockren! :)
Får jag komma på bröllopet?
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

jahapp