Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord bara bokstäver


Klockan är nu 19.45 ungefär och jag hittar inte nyckeln till hänglåset som går till mitt ordförråd. Får inte ut ens en bokstav, ringer biblan men där är bara en telefonsvare, inte ens en levande människa. Sitter alla i en telefonsvarare och pratar ut i någons öra. Det enda jag vill är att få ut bokstäver och inte en massa röster från en maskin, levande människor var är ni. Nu plingade det i min mobil, "du har fåt ett sms" pms känner jag till men sms, skumt säkert något virus. Funderar på att skaffa en sådan där svart bakelittelefon med nummerskiva, där finns inga telefonsvarare vad jag vet.

Hjälp var kom alla dessa ord ifrån, vem öppnade utan nyckel, skumt eller så har jag får hänglåsvirus.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-12 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson