Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson Katrineholm augusti 2011


Strängteori

Den postmoderna döden är identisk
med sig själv
på båda sidor om graven.
Kvadratrotens labyrint har således till slut
lyckats bita sig själv i svansen

Enligt strängteorin kan det finnas
upp till elva olika dimensioner av verkligheten
och då har man kanske ändå förbisett det metafysiska

Vem har skapat Gud? frågar barnet
lite naivt, tycker vi
Men jag undrar i stället
vem som stämmer det instrument
som Skaparen spelar på.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-12 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm