Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är left medans du är Mr Right


Jag andas dig in till mitt hjärta
Där du stannar tills jag andas dig ut igen
Varje gång jag tänker på dig
ler hela min själ
Varför är det så när jag ändå inte kan göra dig kär

Kan inte min själ sluta le mot dig
Måste du alltid fyllas i mina tankar
och måste mina lungors önskan
vara att aldrig behöva andas ut igen




Övriga genrer av yoyyo
Läst 931 gånger
Publicerad 2006-01-05 14:06



Bookmark and Share


    Bilo
PERFEKT!!...MILJONER GÅNGER OM!!...
onödigt å säga mer!
/ bilo=)
2006-01-22

  Josi
Alltså shit vad bra du beskriver! Jag är imponerad- den här lägger jag in som favorit!
2006-01-12

    la-poet
gud va fin!
2006-01-08

  Jeanette
Det första jag föll för var Rubriken! Klock ren :D
sen är den så himla fint skriven.. vet percis hur det känns
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo