Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jerusalem aktuellt igen


Hörde en gammal rocklåt med gruppen ”Jerusalem”
För ser som vill höra den ”Youtube” sök och låten ”Neutral”



Och du är medial
Och din koll är total
Och du bloggar om allt och tar ställning

Och du tycker väl då
Du är en av de få
Som tycker så rätt och omvälvning

I ditt egna krypin
Där kryper du in
När det brusar och slåss ut på gatan

Och de vilsna och få
Om dem tycker du så
De är inte så bra för landet

Men du är social
Och din koll är total
Och vad än det är, ”du fann det”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger
Publicerad 2011-08-13 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO