Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens omvägar

Det finns en tomhet som vågar sänka sig över rummet.

Den jagar bort all rörelse.
Ökar min lust.
Kväver våra tankar.
Frigör framtidens känslor.

När vi nu vill möta den
finner vi att detta tillstånd endast är en konsekvens
av vår oförmåga att se in oss själva genom varandra.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-13 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP