Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så enkelt

Det är en strand du står på.
Vågarna som sköljer in över strandkanten är tiden.
Och du kan bara se på.
För man kan inte rena livets vatten. Inte filtrera det.
Bara se hur de smutsiga vågorna möter de rena om vartannat när de omsluter fötterna.

Det är vårt öde.
Att våga stå kvar.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP