Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett försök att blunda

Jag vill berätta allt som hände igår.
När hon såg på mig. Vad jag kände.
Då ingenting fanns emellan oss.
Hur vi öppnade våra ögon.

Det kändes så lätt då.
När vi låg där men inte sa nåt.

Ingen kan tala om för oss vad som hände.
Hur vi kände just den stunden. Vi var nog
aldrig där. Det måste ha varit två helt
andra människor. Min enda koppling till
det ögonblicket är den känslan.

Att jag inte vetat vem du var är det bästa
som nånsin hänt mig. Tills nu.
Önskar det fanns ett val. Men det är bara
du som lyfter upp mig ur mörkret.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP