Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M22

Du är inte så smidig.
När du ler. När du pratar. När du för dig.
Vad du gör är att ta för dig av osmidighet.

Om det fanns någonting jag skulle vilja säga till dig,
så är det att ditt sätt att vara inget annat än gör mig mer och mer obekväm,
och för dig längre och längre bort från mig.

Gör jag det förlorar jag dig för all framtid.
Tiger jag påbörjas texten på nytt.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-07 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP