Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ES3 falling


Sexton små myror på väg hem.
Nu bort igen. Det låter. Det syns.
Men golvet är en djävulens dräng.
Hårt. Svart. Brutalt.

Det är tyst nu. Stilla.
Inga myror som jagar.
Pang.
Ett dött rum fyllt med levande varelser.
En livmoder som måste få föda innan tystnaden kommer.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-05 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP